Naomi Snijder uit Heerhugowaard is erg trots op zichzelf. De zestienjarige had bij het Nederlands kampioenschap typevaardigheid in Utrecht 416,2 aanslagen per minuut en is daarmee uitgeroepen tot Nederlands typkampioen in de leeftijdscategorie dertien tot en met zeventien.

"Het typen is makkelijk, maar je snelheid elke keer verbeteren is echt een uitdaging", vertelt Naomi aan Dijk en Waard Centraal. De zestienjarige Heerhugowaardse kwam met 416,2 aanslagen per minuut en slechts twee foutjes als beste uit de bus. "Het lastige aan dit NK was dat ik in een ander programma moest typen en dat pas anderhalve week van tevoren te horen kreeg. Er was voor mij amper tijd om aan dit programma te wennen, omdat ik ook mijn gewone schoolwerk had."

De kersverse Dijk en Waardse kampioen is trots op zichzelf, maar speciaal voelt het niet. "Ik ben al vaker in een jongere leeftijdscategorie kampioen geworden. Dit was het eerste jaar in deze leeftijdscategorie, aangezien het NK door corona twee jaar niet door kon gaan. Het is leuk dat ik de beste ben, maar ik ga ook weer verder."
Pin It
Bekeken: 1640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/