Het Sociaal Plein in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof is fysiek weer geopend. Van 1 juni tot en met 31 december 2022 kan iedereen met vragen over zorg, Wmo, financiƫn of jeugd zonder afspraak binnen lopen. Medewerkers van de gemeente zitten klaar om te helpen. Het plein is tijdelijk geopend tot het einde van het jaar, om te kijken of er behoefte is aan deze vorm van dienstverlening.

Als alternatief is het Sociaal Plein bedoeld voor mensen die digitaal minder vaardig zijn. Het plein biedt praktische en laagdrempelige ondersteuning in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld als het moeilijk is om rond te komen of bij eenzaamheid of wanneer naasten het zwaar hebben. Medewerkers van de gemeente luisteren en kijken naar wat nodig is en wat ze kunnen doen. Als het nodig is, dan worden mensen doorverwezen naar instanties of organisaties.

De openingstijden van het Het Sociaal Plein zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Er is een vrije inloop. Voor meer informatie zie de website.
Pin It