De politie heeft een zevende aanhouding verricht in het onderzoek naar de dood van Sjaak Groot (72) uit Berkhout en een serie zeer gewelddadige woningovervallen in de regio rond Alkmaar en Hoorn. Maandagochtend is een 39-jarige vrouw uit Rotterdam thuis aangehouden en voorgeleid. Ze mag onder voorwaarden het vervolg van de stafrechtelijke zaken in vrijheid afwachten.

De politie denkt dat een criminele groep in steeds wisselende samenstelling overvallen heeft gepleegd tussen Alkmaar en Berkhout. Zij zien als overeenkomsten dat de overvallers gewapend zijn, op zoek lijken naar grote hoeveelheden cash, en grof geweld niet schuwen. Zo is er drie mensen mishandeld met een breekijzer, koevoet of een strijkijzer, is een man in zijn borst geschoten en een vrouw in de hals, en miste een kogel op een haar na de veehandelaar in De Goorn. Sjaak uit Berkhout overleed aan een schotwond.
Pin It
Bekeken: 3251x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/