De politie heeft de vermiste tiener Abdullah uit Heerhugowaard nog steeds niet gevonden. De 15-jarige is al bijna een maand vermist. Er zijn wel wat tips binnengekomen en die worden uitgezocht.

Dat laat een woordvoerder van de politie weten aan NH Nieuws. De officiële naam van Abdullah is Zjase Redum Sardar. "Hij is al vaker vermist geraakt, maar dit duurt nu wel erg lang. We maken ons zorgen."

De jongen uit Heerhugowaard is voor het laatst gezien op 3 mei. Er is daarna nog wel door bekenden contact met hem geweest, aldus de politie, maar hij is niet meer gezien.

Er wordt geen informatie vrijgegeven over de mogelijke reden van zijn vermissing. Er loopt een onderzoek naar zijn vermissing en alle tips zijn nog welkom. Ook in speciale Facebookgroepen is de oproep gedeeld.

De paar tips die na de laatste oproep zijn binnengekomen, leverden nog niks op. Toen Abdullah voor het laatst werd gezien, droeg hij een zwart trainingspak. Weet jij iets? Meld je dan bij de politie.
Pin It
Bekeken: 1878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/