Voor de echte waterratten organiseren Heerhugowaard Sport en Zwembad Waardergolf van 11 tot en met 15  juli weer een Waardse zwemvierdaagse. De inschrijving is inmiddels geopend.

Zwem vier keer 250 of 500 meter. Dat is de opdracht die deelnemers tijdens de vierdaagse krijgen. De sporters mogen daar vijf dagen de tijd voor nemen. Van 09:30 tot 11:00 uur en van 14:30 tot 19:30 uur. De week wordt afgesloten met een 'zwem4daagse disco'. De disco is vrijdagavond aansluitend op het zwemmen en exclusief voor deelnemers.

Meedoen aan de vierdaagse kost 11,00 euro. Vanwege de samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en Maarten van der Weijden Foundation zal 1,00 euro per kaartje worden gegeven aan de foundation. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf geld op te halen via een donatiepagina. Voor aanmelden en meer informatie, zie de website van de Waardse zwemvierdaagse.
Pin It
Bekeken: 2316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/