Vrijdagavond heeft de Rotterdamse politie drie jongens gehouden, waaronder een 15-jarige Heerhugowaarder. De andere twee zijn een 16-jarige jongen uit Spijkenisse en een 17-jarige Rotterdammer. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een grote vechtpartij, waarbij een mes is gebruikt. Twee andere jongens raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.

Rond 22:00 uur kreeg de Rotterdamse politie melding van een grote vechtpartij op de 2e Sint Janshof, waarbij ook een mes gezien zou zijn. Bij aankomst was er niemand meer, maar zagen agenten wel twee of drie jongens op twee scooters rijden. Toen zij de politie zagen, gingen ze er vandoor. De politie zette de achtervolging in. Intussen werd duidelijk dat er tijdens de vechtpartij een mes is gebruikt en er twee jongens zich gewond in het ziekenhuis hadden gemeld. Zij zijn buiten levensgevaar.

Uiteindelijk zijn er in de omgeving drie jongens aangehouden. De politie maakt alleen niet duidelijk of het om de jongens op de scooter gaat. De betrokkenheid van het drietal wordt onderzocht. De Rotterdamse politie is nog op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.
Pin It
Bekeken: 2947x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/