De recherche in Alkmaar zoekt nog steeds de geweldplegers die betrokken waren bij een grote vechtpartij in Egmond aan Zee in de nacht van zaterdag 14 mei op zondag 15 mei. Een vriendengroep raakte tijdens een stapavond ernstig gewond nadat zij in de Zuiderstraat door een groep personen werden mishandeld. De politie roept opnieuw getuigen op om zich te melden. Ook vraagt de recherche mensen die beelden hebben en deze nog niet hebben gedeeld om dit alsnog te doen.

Duinstreek Centraal berichtte al eerder over de massale vechtpartij in het voorgaande weekend in Egmond aan Zee. Daarbij vielen vier gewonden. De vechtpartij brak rond 1:40 uur uit in de straat, die met twee cafés tot het uitgaanscentrum van Egmond behoort. Na de melding werd ook meteen de politiehelikopter richting Egmond gestuurd. Toen de eerste politie-eenheden arriveerden, was de vechtpartij alweer achter de rug. De politie trof vier gewonden aan, waarvan drie ieder met een eigen ambulance naar het ziekenhuis in Alkmaar moesten worden gebracht. Zij moesten onder meer worden behandeld aan steek- of snijwonden, die mogelijk met gebroken glaswerk waren toegebracht.

Het zou een ruzie zijn geweest tussen twee vriendengroepen. "Eentje was zo bezopen dat hij vrouwen lastigviel", aldus een omstander uit het dorp tegen mediapartner NH Nieuws. De groep gewonde dertigers, afkomstig uit de gemeenten Bergen, Dijk en Waard en Schagen, zou 'uit het niets' zijn aangevallen die nacht. Dat wordt tegen NH Nieuws bevestigd door iemand die er die avond bij was. Één zou bijvoorbeeld beschonken zijn en viel andere mensen lastig. "Maar dit ging veel te ver", zegt de bron over de mishandelingen.

De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden voor de geweldsexplosie en heeft voor het onderzoek nu meer getuigen nodig. De politie roept deze mensen of iedereen die meer weet nogmaals op om zich te melden via 0900-8844. Tipgevers die liever anoniem willen blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 7193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/