Pinnen op straat is binnenkort toch weer mogelijk in Noord-Scharwoude. Er komt een geldautomaat op de Voorburggracht, ter hoogte van het parkeerterrein bij de Raadhuisbuurt.

Het Nederlandse bedrijf Geldmaat heeft een overeenkomst met de gemeente Dijk en Waard gesloten en zal een omgevingsvergunning indienen voor een pinautomaat. Wanneer de vergunning door de gemeente goed wordt gekeurd, zal pinnen op straat weer mogelijk zijn in Noord-Scharwoude.

Het sluiten van de automaten van de Rabobank betekende dat er in het dorp vanaf vorig jaar geen geld kon worden gepind nadat winkels gesloten waren. Volgens het Dijk en Waardse college is het belangrijk dat er nu weer een automaat komt. "We zijn blij met dit particuliere initiatief. Het Dijk en Waardse college is blij met het initiatief voor een nieuwe geldautomaat. "Het is voor zowel de consument als de lokale middenstand belangrijk dat er een geldautomaat komt."
Pin It
Bekeken: 4237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/