De Broekervaart komt deze zomer weer terug. Het gratis pontje tussen het Waardse stationsgebied en de haven van Broek op Langedijk, vaart deze zomer op vier zaterdagen in augustus en september.

Langedijk en Heerhugowaard zijn in 2018 een pilot gestart met De Broekervaart. In 2019 werd het project voortgezet, maar vanwege de coronapandemie moest De Broekervaart in 2020 stoppen. Nu het weer kan, heeft het college van Dijk en Waard besloten dat De Broekervaart deze zomer tijdens een aantal evenementen weer gaat varen.

De eerste vaardag is op 20 augustus, tijdens de Langedoikermarkt. Daarna vaart De Broekervaart op 27 augustus, deze dag is in Noord-Scharwoude ook de beddenrace, en op 3 september als het ook Lichtjesavond is. De laatste vaardag is op 10 september tijdens de Open Monumentendag. Meer informatie over onder meer de vaartijden van De Broekervaart is te vinden op de website.
Pin It
Bekeken: 1811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/