Zaterdagavond is geprobeerd een man te redden die levenloos werd aangetroffen in een sloot bij de Achterstraat in Noord-Scharwoude. De melding kwam rond 19:50 uur binnen bij de alarmcentrale. De hulpdiensten rukten uit om de man uit het water te halen. Ook de brandweerduikers uit Heerhugowaard werden opgeroepen. Vanuit Amsterdam spoedde de traumahelikopter zich naar Noord-Scharwoude.

De man is zo snel mogelijk uit de sloot gehaald. Daarna werd begonnen met de reanimatie van het slachtoffer. Na enige tijd werd duidelijk dat dit geen effect had, waarna ze zijn gestopt.

Hoe de man te water is geraakt is onbekend. "Op dit moment is er een overlijdensonderzoek ingesteld en zullen we deze zaak verder onderzoeken", laat een woordvoerder van de politie weten aan mediapartner NH Nieuws. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 10680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/