De dode man die zaterdag in Noord-Scharwoude werd gevonden is volgens de politie zeer vermoedelijk in het water terecht gekomen nadat hij onwel werd. Het gaat om een 21-jarige inwoner van de gemeente Dijk en Waard.

Rond 19:50 uur kreeg de politie een melding vanaf de Achterstraat in het dorp. Daar lag een man in de sloot. Pogingen om de man te reanimeren waren tevergeefs, de 21-jarige was al overleden, vertelt een woordvoerder van de politie tegen mediapartner NH Nieuws.

Er is volgens haar onderzoek gedaan en daaruit kwamen geen aanwijzingen voor een misdrijf. "Zeer vermoedelijk is hij na een onwelwording te water geraakt en is het dus een noodlottig ongeval."

Wegens de kleine gemeenschap doet de politie geen uitspraken over de exacte woonplaats van de twintiger, alleen dat die uit de gemeente Dijk en Waard komt. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 4865x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/