Sinds kort heeft Oudkarspel een hondenspeelplaats. In het Diepsmeerpark is de speelplaats geopend, waar honden vrij kunnen rondlopen en ravotten.

De hondenspeelplaats is één van de vijf winnende ideeën uit een initiatievencampagne die vorig jaar april werd gehouden in Langedijk. Inwoners konden ideeën aandragen om Langedijk mooier, sportiever, gezelliger of groener te maken met 75.000 euro.

In totaal werden 33 initiatieven ingediend. Na een toetsing en twee stemrondes zijn vijf inzendingen als winnaar uit de bus gekomen. Het gaat om wandelbankjes in Langedijk, vergroening van schoolpleinen, de herinrichting van het Beverplein in Sint Pancras, vergroening van Sint Pancras en de uitgebreide hondenspeeltuin in Oudkarspel. De vijf ideeën zijn door de initiatiefnemers en de gemeente verder uitgewerkt en worden gerealiseerd.
Pin It
Bekeken: 5523x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/