De 21-jarige S. V. uit Heerhugowaard ontkende maandag bij de rechtbank dat hij betrokken is geweest bij een overval op een maaltijdbezorger. Dat schrijft het Noordhollands Dagblad.

Een 35-jarige maaltijdbezorger uit Hollands Kroon werd op 14 maart richting de Kamperfoelielaan in Heerhugowaard gelokt. Onder bedreiging van een mes moest hij een maaltijd en zijn spullen afgeven aan zeven personen. De groep mensen renden vervolgens weg en werden op de Populierenlaan aangehouden. Drie van hen zijn na verhoor heengezonden en drie anderen bleven vast, maar deden met succes een verzoek tot schorsing.

De man ontkende niet alleen zijn betrokkenheid bij de overval op de maaltijdbezorger, maar ook zijn aandeel in een woninginbraak op de Populierenlaan in Heerhugowaard. Een bewoner werd op 8 maart in zijn huis geconfronteerd met twee inbrekers. Er ontstond een worsteling waarbij de man in zijn hartstreek werd gestoken met een mes.

De zaak tegen V. wordt nog niet inhoudelijk behandeld, omdat er meer onderzoek nodig is. Boven het hoofd van de 21-jarige hangen ook nog een werkstraf van 40 uur en 253 dagen jeugddetentie. Dit zijn eerdere veroordelingen.
Pin It
Bekeken: 2964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/