Dijk en Waard is een unieke locatie en heeft genoeg te bieden. Dat is de boodschap die zondag 19 juni om 15:30 uur wordt uitgedragen op RTL 4. Tijdens het televisieprogramma 'Onderweg naar de regio' bezoeken presentatoren Adinda Kennedy en Erik Burgers de gemeente en praten ze met lokale ondernemers.

De presentatoren spreken in het programma met Ruby Groen van LangedijkerUitje en Pieter Groot van het Poldermuseum. Ook bezoeken ze Museum BroekerVeiling, kaaswinkel Kaas!, MarktZicht Eten & Drinken en Poldermuseum Het Oude Gemaal.

Onderweg Naar De Regio zet iedere week een locatie in het zonnetje, maar daar staat niet elke gemeente om te springen. Zo sloeg de gemeente Opmeer een aanbod voor het promotiefilmpje af. Volgens het NHD vanwege de kosten van 9.900 euro en de toegevoegde waarde. Het is niet bekend hoeveel de gemeente Dijk en Waard moest neerleggen voor de opnames.

Het RTL 4-programma Onderweg Naar De Regio met Dijk en Waard is zondag om 15:30 uur te zien en wordt ook herhaald op 25 juni om 13:30 uur.
Pin It
Bekeken: 3155x
https://ee.itk.ac.id/data/