Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

John Breed heeft een prachtige familie samen met zijn vrouw Saskia en twee dochters, en woont in Egmond aan den Hoef. vanuit daar werkt hij als beeldend kunstenaar die internationaal exposeert met grote dollar biljetten en kleurige reliëfs naar verzilverde varkens skeletten en op hol geslagen steigers. Naast het maken van kunst heeft John ook een liefde voor snowboarden en skateboarden. Hij is helemaal in zijn element als hij diep in de bergen in Japan of Canada door de poedersneeuw heen suist. Dit geeft een enorme adrenaline kick, maar tegelijkertijd brengt het hem ook de rust en schoonheid van de natuur wat een lading inspiratie creëert. Het motto van John: Kleur & Licht.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It