Woensdag was het weer raak bij de spoorbrug over de N242 in Heerhugowaard. En net als op 20 april was de lading van de chauffeur bijzonder. Ging het twee maanden terug om het klokkenspel van het gemeentehuis in Heerhugowaard, deze keer was het een gigantische octopus. De kleurige octopus raakte op de kop flink beschadigd, en zal eerst moeten worden gerepareerd voordat deze weer als decoratie kan dienen voor een kermisattractie.

Het treinverkeer werd tijdelijk stilgelegd totdat inspecteurs van ProRail hadden bepaald dat de spoorbrug in orde was. Bovendien stond de vrachtwagen waarop de octopus stond nog enige tijd stil bij de brug. Voor wegverkeer bleef de hinder vrij beperkt. (foto: Twitter @WIS_Albert)
Pin It
Bekeken: 14689x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/