De brandweer van Heerhugowaard is zondagnacht opgeroepen voor een gevaarlijke situatie aan de Middenweg. De melding kwam kort na middernacht binnen. Tijdens het aanrijden kwam een andere locatie door, namelijk de Krusemanlaan. Daar aangekomen bleek een flinke boomtak bezweken te zijn. Deze lag volledig op de weg, maar was nog niet helemaal afgebroken van de boom. Er waren op dat moment gelukkig geen passanten.

Vanwege de veiligheid besloot de politie de Krusemanlaan af te sluiten voor het verkeer. De brandweerlieden hebben eerst een deel van de tak afgezaagd. Daarna is met behulp van een hoogwerker het andere deel doormidden gezaagd. Na ongeveer een uur kon de laan weer worden vrijgegeven. De oorzaak van het afbreken van de dikke boomtak is vermoedelijk houtrot in de boom.
Pin It
Bekeken: 2586x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/