De vermiste Abdullah Sardar uit Heerhugowaard is nog steeds niet terecht. Vorige week deelde de politie meer informatie over de 15-jarige jongen, maar dat heeft niet geleid tot het gewenste resultaat.

"We hebben een aantal tips binnengekregen, maar helaas ontbreekt nog elk spoor van Abdullah", meldt een politiewoordvoerder. De 15-jarige jongen uit Heerhugowaard is al sinds 3 mei vermist. Via sociale media heeft de tiener een aantal keer contact gehad, maar toen zei hij niets over zijn verblijfplaats.

De politie kwam vorige week met meer informatie naar buiten. De jongen zou rond middernacht zijn weggerend uit de zorginstelling en naar Amsterdam zijn gegaan. Abdullahs telefoon werd namelijk opgenomen door een taxichauffeur die het toestel had gevonden. Hij vertelde de jongen op 18 mei te hebben afgezet bij station Sloterdijk. De chauffeur heeft zich echter nooit gemeld.

"De recherche heeft onderzoek gedaan en er zijn verschillende acties geweest, maar helaas vonden we Abdullah niet. We willen weten waar hij is en of hij veilig is." De politie komt graag in contact met Abdullah of mensen die weten waar hij is. Dat kan via 0800-6070 of dit tipformulier.
Pin It
Bekeken: 2053x
https://ee.itk.ac.id/data/