Vrijdagavond heeft een flinke brand gewoed in een woning aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk. Daarbij raakte niemand gewond.

De eerste melding kwam binnen bij de brandweer om 21:10 uur. De brandweer van Zuid-Scharwoude en Heerhugowaard waren op dat moment nog bezig met het blussen van een plezierjacht op het kanaal Omval-Kolhorn bij het Oosterdelgebied.
Daarom deed de Veiligheidsregio een beroep op de posten van Noord-Scharwoude en Alkmaar. Ook de hoogwerkers van Alkmaar en Heerhugowaard werden opgeroepen om te assisteren.

De brand bleek begonnen te zijn in de keuken en te zijn overgeslagen naar het huis. De brandweerlieden van Langedijk en Alkmaar hebben het vuur van twee kanten bestreden.

Over de oorzaak van de brand is nog weinig bekend. De bewoners konden op tijd naar buiten komen en zijn opgevangen door buren. De woning zal tijdelijk onbewoonbaar zijn, stichting Salvage staat de bewoners de komende tijd bij.
Pin It
Bekeken: 3754x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/