Coffeeshop Stepping Inn in Heerhugowaard is zaterdag 'gewoon' weer opengegaan. Nadat de hele zaterdagochtend is schoongemaakt na de brand van vrijdagnacht, kon de verkoop weer worden hervat via de loketten aan de buitengevel.

Bij de enige coffeeshop van Heerhugowaard brak in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uit. De eigenaar van de wietwinkel op het plein van winkelcentrum Centrumwaard is geschrokken. Hoe de brand is ontstaan weet de eigenaar niet, daarvoor wacht hij het onderzoek van de politie af. "In de hoek waar de brand heeft gewoed is behoorlijk wat schade aan het plafond, de vloer en twee ramen zijn kapot", vertelt hij. "Er was ook veel roet, maar dat hebben we al schoongemaakt en we beginnen zo snel mogelijk met de herstelwerkzaamheden."

Sinds zaterdag kunnen klanten gebruik maken van de afhaalloketten. Die had de coffeeshop tijdens de coronacrisis in gebruik genomen. Klanten hoeven dan de winkel niet in om hun softdrugs te kopen, maar kunnen die buiten op straat bestellen en afhalen.

"We kunnen gewoon weer open. Nou ja, 'gewoon'. We hadden de loketten nog niet afgebroken die we gebruikten voor de verkoop tijdens corona", vertelt de uitbater zaterdagochtend aan mediapartner NH Nieuws. "Dus die kunnen we nu ook gebruiken voor de afhaal."

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er een onderzoek is opgestart. Daar valt nog niets over te zeggen. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/