Zaterdagnacht werden politie en ambulance opgeroepen naar de Dorpsstraat in Zuid-Scharwoude. Daar hadden buurtbewoners een automobilist overmeesterd die wegvluchtte na een eenzijdig ongeval.

Kort na 00:30 uur hoorden buurtbewoners lawaai veroorzaakt door een gehavende auto. Toen ze gingen kijken, zagen zij een auto rijden waar de vonken onder vandaan kwamen. De bestuurder zette de auto op het Vroedschap stil en vluchtte weg.

Twee buurtbewoners achtervolgden hem en konden de bestuurder met hulp van een toevallig passerende fietser overmeesteren, naar eigen zeggen 'met gepast geweld'. De chauffeur leek nogal onder invloed van alcohol. De buurtbewoners droegen de man over aan de later gearriveerde politie. De medische bijstand van de ambulance kon tot het minimum beperkt blijven.
Pin It
Bekeken: 2502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/