De boeren protesteren vandaag (maandag) opnieuw tegen de stikstofregels van het kabinet. De hele dag worden nieuwe protesten verwacht. Op social media wordt opgeroepen het hele land plat te leggen. Weggebruikers moeten daarom  rekening houden met flinke vertragingen.

De boerenprotesten lijken zich vooralsnog vooral op de supermarkten te richten. Over het hele land verspreid blokkeren protesterende boeren met hun trekkers de distributiecentra van ketens als Jumbo, Albert Heijn, Lidl en Boni. Ook in Alkmaar wordt actie gevoerd.

Maandagochtend zijn rond 04:45 veel trekkers aangekomen bij het Distributiecentrum van de Vomar aan de Opaalstraat. Bij aankomst werd er meteen voor gekozen om de boel te blokkeren zodat vrachtwagens het terrein niet op of af kunnen en de winkels ook niet bevoorraad kunnen worden.

De zes in en uitgangen van het Distributiecentrum en het hoofdkantoor zijn geblokkeerd door vele trekkers.
Pin It
Bekeken: 3822x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/