Het slachtoffer bij het dodelijke verkeersongeval op de N242 van maandagochtend is een 21-jarige Heerhugowaarder. Een 27-jarige plaatsgenoot raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, een 53-jarige man uit Friesland was lichtgewond en kon ter plaatse worden behandeld.

Het ongeluk gebeurde maandag rond 07:10 uur op de N242. Tussen de Nollenweg en de Nieuwe Schermerweg ging het mis. Eén van de bestuurders raakte om onbekende reden op de verkeerde weghelft en klapte daar frontaal op een tegenligger, die daarna door een achterligger werd aangereden. De bestuurders die elkaar frontaal raakten waren beiden bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Eén van hen werd gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten.

De provinciale weg vanuit Heerhugowaard richting Alkmaar was een aantal uur afgesloten voor verkeer. De politie roept getuigen van het ongeluk op om zich te melden via 0900-8844 of het tipformulier van de politie. (foto: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 23608x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/