De politie heeft dinsdagochtend vroeg een 38-jarige man uit Nijkerk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de handel in synthetische drugs. Hij zou een faciliterende rol hebben gespeeld bij een het grootste drugslab dat ooit in België werd ontdekt. Op 25 januari was al een 32-jarige Heerhugowaarder aangehouden in deze zaak.

De twee mannen kwam aan het licht nadat de politie de apps EncroChat en SKY-ECC wist te kraken. Ze worden beide gekoppeld aan een groot drugslab dat op 8 september 2020 werd opgerold in Lendele, België. De woning en een bedrijfspand van de Nijkerker zijn doorzocht. Hij wordt verdacht van faciliterende diensten, zoals het leveren van werkers, grondstoffen en materialen. Twee prijzige voertuigen zijn in beslag genomen.

De Heerhugowaarder is volgens de politie een veel grotere 'vis'. Hij wordt verdacht van grootschalige opzet van drugslabs, verkoop van grondstoffen en hardware en de productie, verhandeling en verkoop van synthetische drugs. Ook wordt hij verdacht van witwassen via Bitcoins. Op 25 januari werd hij aangehouden en zijn vier woningen in Heerhugowaard en een bedrijfspand in Barendrecht doorzocht. Er werden contant geld, een auto en drie vuurwapens in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 2786x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/