Vijf horecabedrijven in regio Alkmaar prijken in de Terras Top 100 van 2022. Restaurant Hofman aan het Alkmaarse Kerkplein is gezakt vanaf de 3e plaats, maar doet het als nummer 15 binnen de regio nog altijd het beste. Wonder's aan de Breelaan in Bergen zit daar niet ver achter met een 24e plaats op de jaarlijkse ranglijst van Misset Horeca.

Marktzicht aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk stond vorig jaar 70e en is gestegen naar de 54e plek op de Terras Top 100. Granada Food & Wine, de buurman van Hofman, debuteert met een 65e plaats. Restaurant Heeren van Sonoy aan de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar stond vorig jaar 19e, maar staat als 77e nog steeds in de ranglijst.

Er zijn dus twee debutanten in de Top 100, maar er zijn er ook twee uit verdwenen. Dat zijn De Bokkesprong aan de Heerweg in Groet, vorig jaar nummer 26, en Turfmarkt aan de Turfmarkt in Alkmaar, in 2021 nog 65e.

De Terras Top 100 is voor horeca met een vrij toegankelijk terras van minstens 40 stoelen groot. Juryleden gaan twee keer onopvallend langs en letten daarbij op het assortiment, hygiëne, betaalopties, snelheid van bediening en hoe medewerkers met hun klanten omgaan en te werk gaan.
Pin It
Bekeken: 5122x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/