Een 39-jarige man uit Heerhugowaard moet tien maanden de cel in. De rechtbank heeft dat dinsdag bepaald. De man stond terecht vanwege langdurig witwassen en het bezit van 61 valse bankbiljetten van 50 euro en een boksbeugel.

Naast de gevangenisstraf moet de Waardse man ook een bedrag van 69.000 euro betalen, omdat hij dat met criminele activiteiten tussen begin 2015 en de zomer van 2018 zou hebben verdiend.

Jarenlang zweeg de man over de herkomst van zijn vermogen, maar twee weken geleden kwam hij toch met een verklaring. Hij zou het geld hebben verkregen met de handel in cryptomunten en een schenking van zijn schoonvader. De rechtbank gelooft niks van dit verhaal en vindt dat hij veel te laat met een verklaring is gekomen.

De strafzaak tegen zijn 33-jarige partner volgt later.
Pin It
Bekeken: 2034x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/