Er zijn woensdagochtend twee auto's op elkaar gebotst op de kruising van de N241 met de Verlaat in Heerhugowaard. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse een van de betrokkennen gecontroleerd op letsel, maar de vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Op de betreffende kruising wordt het verkeer geregeld door verkeerslichten, daarom bestaat het vermoeden dat een van de bestuurders door rood heeft gereden met flinke schade tot gevolg. Een van de auto's raakte beschadigd aan de neus en de ander had schade aan de zijkant. Beide voertuigen zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1951x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/