Dinsdag 12 juli komt de vermaarde organist Martin Mans tijdens zijn 'Tour de Mans' langs de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude. Martin Mans heeft voor dit concert een programma vastgesteld bestaande uit literatuur, klassieke en populaire werken en daarnaast improviseert hij op verzoek.

Martin Mans (1965) geeft jaarlijks door heel het land zo’n 200 druk bezochte orgelconcerten. Hij zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika, Zuid-Afrika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en televisie en dirigeert onder andere de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, mannenkoor De Gouwestem, het Groot Mannenkoor Midden Nederland, het Groot Mannenkoor Noord-Nederland en het Groot Mannenkoor Zuidwest Nederland.

De Tour de Mans begint in de Kooger Kerk om 20:00 uur, de kerk opent een half uur van tevoren. Kaarten à 15 euro zijn in de kerk verkrijgbaar (gepast contant) en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op zingenenzo.com.
Pin It
Bekeken: 1276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/