Maarten Poorter is woensdagavond officieel beëdigd als burgemeester van de gemeente Dijk en Waard. Het is een bijzonder moment voor de Amsterdammer die al heel lang de droom heeft om burgemeester te worden.

"Ik vind het stiekem de allermooiste functie binnen het gemeentelijke bestuur", vertelt Poorter aan Dijk en Waard Centraal. "Ook is het mooier dan bijvoorbeeld de Tweede Kamer of Europa, omdat je echt iets voor de mensen kunt betekenen."

De 43-jarige Maarten Poorter heeft jarenlang een trainings- en adviesbureau gehad en in 2010 werd hij namens de PvdA gemeenteraadslid in Amsterdam. Vanaf 2018 was hij stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Oost en per 13 juli mag hij zich burgemeester van Dijk en Waard noemen. Toen Poorter de vacature voorbijzag komen was hij direct enthousiast. "Het is een mooie gemeente in een prachtig gebied. Ik wil de gemeente goed leren kennen. Het zal een uitdaging worden om iedereen te spreken, maar we gaan het zien."
Pin It
Bekeken: 1641x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/