Deze week heeft Willeke Alberti opgetreden voor de bewoners van Magentazorg in het Heerhugowaardse Zuyder Waert en Oudtburgh in Bergen. Na afloop van de optredens werd door de Willeke Alberti Foundation, in samenwerking met de Larense winkel Velderhof, een waardebon voor een relaxfauteuil gegeven.

Al weken oefenden bewoners samen met medewerkers liedjes van Willeke Alberti. Dinsdag 12 en donderdag 14 juli was het eindelijk zover en kwam de populaire zangeres naar de woonzorglocaties. Willeke zong bekende nummers en de bewoners genoten zichtbaar. Erik Kok en Ineke Bettenbroek, managers zorg van de Heerhugowaardse en Bergense locaties, kijken terug op een geslaagde middag: "De bewoners hebben echt genoten. De liedjes en verhalen van Willeke zorgde voor veel herkenning."

Het is niet de eerste keer dat Willeke optreedt bij Magentazorg. Ook in november 2019 zong ze in verschillende locaties. Vanwege het succes van die optredens werd besloten om Willeke deze week nogmaals uit te nodigen in Zuyder Waert en Oudtburgh. In het najaar zal ze ook gaan zingen in de andere locaties van Magentazorg en voor de cliƫnten van zorg aan huis.
Pin It
Bekeken: 1738x