Bij Galerie Ronald Kraayeveld in Noord-Scharwoude is de jaarlijkse zomerexpositie geopend. Te bewonderen zijn sprankelende en kleurrijke landschappen, duin-, strand- en zeegezichten en zomerboeketten. Daarnaast heeft Kraayeveld een werk van Leo Gestel aan de collectie weten toe te voegen.

De zomerse schilderijen en aquarellen zijn gemaakt door onder andere Dirk Breed, Jaap Min, Harrie Kuijten, Eric Bauknecht, Paul de Vries, Jolanda Gerrmann, Theresia Prud'homme de Lodder, Hans Sarfaty en Jaap ter Haar.

Leo Gestel (1881-1941) is een schilder van de Bergense School. Van zijn hand komt een olieverfportret op board achter glas, van een jonge dame met een rode zomerhoed. Het rond de 100 jaar oude werk komt van de gerenommeerde kunsthandel Gebr. Koch en prima bewaard gebleven.

De zomerexpositie loopt tot en met zaterdag 20 augustus. Galerie Kraayeveld is gevestigd aan de Dorpsstraat 625 en geopend van donderdag t/m zaterdag tussen 13.00 en 17.30 uur en op afspraak. Meer op galeriekraayeveld.nl. (schilderij: Strand Calllantsoog van Hans Sarfaty)
Pin It
Bekeken: 1096x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/