Woonstichting Langedijk zal elf sociale huurwoningen gaan verhuren op de hoek van de Voorburggracht en Lourens Bogtmanstraat in Oudkarspel. De bestemmingsplanprocedure start aan het eind van de zomer.

Naast de elf woningen voor sociale huur, komen er zeventien koopwoningen en twee vrije kavels die door Zeeman Vastgoed worden ontwikkeld. Naar verwachting zullen de bestaande gebouwen in januari worden gesloopt en gaan de koopwoningen volgend jaar de verkoop in. De twee vrije kavels zullen in 2024 te koop worden gezet.

Het nieuwbouwplan zorgde vorig jaar voor enige ophef, omdat buurtbewoners graag een Knarrenhof wilde. Bij dit hof wonen senioren rond een gezamenlijke tuin en hebben ze veel privacy, maar dat zag het Langedijkse college niet zitten.
Pin It
Bekeken: 1971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/