Maandag heeft een vrachtwagenchauffeur een stilgevallen auto geramd op de N242 in Alkmaar. Daarna botste de vrachtwagen enkele tientallen meters verderop schuin tegen de vangrail. De inzittenden waren nét uit de auto gestapt en achter de vangrail gaan staan. Ook de chauffeur kwam met de schrik vrij.

Een automobilist was op weg richting Heerhugowaard en kreeg autopech ter hoogte van de McDonald's. De auto viel stil op de rechter rijstrook en de inzittenden zijn voor de veiligheid achter de vangrail gaan staan. Maar goed ook, want kort daarna knalde en vrachtwagen hard tegen de linker achterzijde. Het lijkt erop dat de chauffeur nog heeft geprobeerd uit te wijken, maar het was al te laat. Vervolgens botste hij zelf tegen de vangrail.

Vooral de auto raakte zwaar beschadigd. Zo was het linker achterwiel afgebroken. De weg lag bezaaid met brokstukken. Voor de hulpverlening waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten.
Pin It
Bekeken: 6733x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/