De politie heeft dinsdagochtend een 26-jarige Heerhugowaarder aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de extreem gewelddadige woningoverval in De Goorn in de nacht van 7 op 8 augustus 2020. Die overval is volgens de politie weer gekoppeld aan zeker vier veelal vergelijkbare overvallen in de wijde regio. De Heerhugowaarder zit vast voor verder onderzoek. Eerder was onder andere Dut M. uit Alkmaar al aangehouden.

Tijdens de woningoverval in De Goorn werden de bewoners toegetakeld met een breekijzer. De daders waren uit op geld. Er ontstond een worsteling en een van hen schoot met een vuurwapen op het hoofd van een van de slachtoffers maar miste. Ze gingen er met rond 3.000 euro vandoor.

Inmiddels zijn zeven verdachten aangehouden in verband met de reeks overvallen. Op 14 juni 2020 vond een woningoverval in Berkhout plaats, waarbij de bewoner werd doodgeschoten. Op 22 juli vond een woningoverval plaats in Noord-Scharwoude waarbij iemand een schotwond opliep. Op 9 augustus werd een tankstation in Nieuwe Niedorp overvallen. Kenmerken is het brute geweld bij de overvallen. Op 4 juni 2021 vond een woningoverval plaats in Heerhugowaard De Noord, maar daar lijkt vooralsnog geen verband mee te zijn gevonden.

De andere verdachten zijn Dut M. uit Alkmaar, Deniz R. uit Obdam, Glenn V. uit Noord-Scharwoude (zat al in de gevangenis), Mark V. uit Opmeer, Ruviëni M. uit Rotterdam en een Rotterdamse, naar verluidt de partner van M.
Pin It
Bekeken: 3535x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/