Dick van Stralen is de nieuwe hoofdtrainer voor de vrouwenselectie van FC Marlène. Van Stralen is een bekende in de zaalvoetbalwereld. Als speler was hij jarenlang actief voor onder andere Brezan en Hovocubo, waarna hij zijn trainersloopbaan startte bij ZVV Watervogels. De afgelopen seizoenen was hij trainer bij Hovocubo en Zeemacht.

"Met het aanstellen van Dick hebben we veel kennis en ervaring in huis gehaald. Hij is een bevlogen voetbalman die veel van zijn speelsters verwacht maar zelf ook alles geeft", vertelt Monique van der Rijst, manager voetbalzaken meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Marlène. "We denken een trainer gevonden te hebben die een grote bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de speelsters en het spel van Vrouwen 1."

Ook Van Stralen zelf kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn aankomend hoofdtrainerschap: "FC Marlène is een prachtige club. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ik heb er ontzettend veel zin in."
Pin It
Bekeken: 1461x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/