Zondag 7 augustus wordt het TAS-Tienerfestival gehouden bij Stichting TAS Heerhugowaard aan het Van Eedenplein. Het festival is voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar en gratis toegankelijk. Ouders blijven achter bij de ingang, tenzij hun kind echt persoonlijke begeleiding nodig heeft die de organisatie niet kan bieden.

Kinderen kunnen genieten van activiteiten zoals kratstapelen en bij mooi weer waterspellen. Ze kunnen (glitter-) 'tatoeages' laten zetten en langs bij kapsalon 'Doe eens raar met je haar' voor een gekke coupe. Zanger Yorrick en zangeres Janina zingen onder andere meezingers en er zijn de hele dag water en limonade beschikbaar.

Er kunnen ook frisdranken, sappen, snacks en ijs worden gekocht. Ouders en verzorgers kunnen hun kind bij de ingang een VIP-knipkaart meegeven met twee tot en met acht knips van 1 euro.Β  Een VIP-knipkaart bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het TAS-Festival duurt van 13:30 tot 17:30 uur. Aanmelden kan via bovengenoemd adres (naam, geboortedatum, contactnummer), maar op de bonnefooi aankomen kan ook, als de organisatie maar een telefoonnummer heeft van een ouder of verzorger krijgt voor het geval nodig. Let wel: vol is vol. Meer info op tasheerhugowaard.wordpress.com.
Pin It