Tot en met 31 augustus organiseert het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'. De fotowedstrijd staat in het teken van genieten in, op of aan de Noord-Hollandse sloten en vaarten.

Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 31 augustus via de website fotowedstrijdhhnk.nl. Daar zijn ook de voorwaarden te lezen en kan gestemd worden op de foto's. Het Hoogheemraadschap geeft aan de top zes 'spetterende' prijzen, waaronder een boottochtje door de Alkmaarse grachten, een diner voor twee en een sup-les.

De fotowedstrijd is onderdeel van de campagne 'Water. Geniet ervan!'. Onder andere dankzij de aanleg van riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon en gezond geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken is de campagne gelanceerd.
Pin It
Bekeken: 3145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/