Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk zoekt een kwartiermaker die een belangrijke rol gaat spelen bij het uitwerken van de verdere koers van het museum. Het museum zoekt ook een lid voor de Raad van Toezicht. Er moet een nieuwe koers uitgezet worden nu de gemeente Dijk en Waard bijna twee miljoen subsidie heeft toegezegd.

De gemeenteraad stelde recent de toekomst van BroekerVeiling veilig door niet alleen akkoord te gaan met een investering van 1,8 miljoen euro, maar ook een jaarlijkse subsidie van 370.000 euro. Met het geld wordt achterstallig onderhoud aangepakt en wil het museum doorgroeien tot 75.000 bezoekers per jaar.

Cruciaal vindt BroekerVeiling dat de nieuwe kwartiermaker een ervaren culturele professional is, die affiniteit heeft met land- en tuinbouw en de bijbehorende cultuurhistorie. Het museum heeft als doel om samen met de kwartiermaker aansluiting te vinden bij de museale toppers boven het Noordzeekanaal.
Pin It
Bekeken: 1683x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/