Niet alleen Oekraïners, maar ook andere mensen worden in het Transferiumgebouw opgevangen. Dat heeft het college van Dijk en Waard gemeld naar aanleiding van vragen van Forum voor Democratie. "In het Transferium verblijft een aantal mensen die niet oorspronkelijk uit Oekraïne komen. Ze waren ten tijde van de oorlog in het land."

Het Transferiumgebouw is inmiddels ruim vier maanden geleden ingericht als opvanglocatie en biedt ruimte voor 203 mensen. Aanvankelijk meldde de gemeente dat het gaat om Oekraïense vluchtelingen, maar nu blijkt dat ook mensen met een Oekraïens verblijfsrecht worden opgevangen.

Waar deze mensen vandaan komen, wil de gemeente Dijk en Waard niet op ingegaan. "Wij delen vanwege de privacy geen gegevens over de nationaliteit van deze mensen."
Pin It
Bekeken: 1854x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/