Onderzoek heeft uitgewezen dat de schuurbrand op vrijdag rond 02:00 uur aan de Tuin van Freyr in Heerhugowaard het gevolg was van brandstichting. Een omwonende gaf aan dat het de tweede keer was de schuur in brand stond, terwijl de bewoners op vakantie waren. De politie meldt in een getuigenoproep echter dat de schuur al voor de derde keer doelwit van was.

"Na twee kleine brandstichtingen is de schade ditmaal fors", aldus de politie. Het vuur greep snel op zich heen. De houten tuinschuur is uitgebrand en de schutting ernaast ging in vlammen op. "Wij zijn op zoek naar getuigen of personen die camerabeelden hebben rond dit tijdstip, waarop meerdere personen zijn te zien."

Mensen die meer denken te weten over de brandstichting of camerabeelden hebben worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2868x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/