De officier van justitie eist 120 dagen cel, waarvan 79 dagen voorwaardelijk, en een taakstraf van 200 uur tegen een 27-jarige Heerhugowaarder. Justitie verdenkt de man van een reeks bedreigingen. Zo zou hij een buschauffeur de stuipen op het lijf hebben gejaagd toen hij snijbewegingen bij de hals maakte en stond hij met een mes te zwaaien in een snackbar.

Tijdens de zitting van afgelopen donderdag vertelde de verdachte dat hij een traumatische jeugd had en verslaafd was aan alcohol. Daar zijn een hoop problemen door gekomen, erkende hij. Volgens de man heeft hij veel baat bij hulp van de Brijderstichting.

De aanklager wil dat de Heerhugowaarder onder toezicht blijft staan van de reclassering, een behandeling krijgt om met zijn alcoholprobleem om te gaan en meewerkt aan psychisch onderzoeken.
Pin It
Bekeken: 1708x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/