De Moldavische club FC Zimbru komt met een vreselijk statement over Donny van Iperen, schrijft mediapartner NH Nieuws. Sinds zaterdag ligt de verdediger uit Sint Pancras in coma na een botsing op het veld. Zondag kwamen er nog positieve berichten naar buiten, maar directeur Sergiu Topor komt daar nu op terug.

"Helaas is de situatie sindsdien en tot nu toe slecht gebleven, er is geen wezenlijke verbetering in zijn gezondheid." De club meldt verder dat Van Iperen geen hersenbloeding heeft gehad en dat er geen operatie nodig is. Inmiddels is ook familie van de verdediger in Moldavië. "De situatie met betrekking tot Donny's gezondheid is erg moeilijk, mijn broer ligt nog steeds in coma. We bidden dat hij de kracht vindt om te herstellen. De familie is dankbaar voor de steun van de club, de fans en iedereen die betrokken is bij het steunen van Donny. Hij is een voetbalvechter op en naast het veld. En op deze momenten bewijst hij meer dan ooit hoe sterk hij is", laat zijn broer Joey van Iperen weten.

Zaterdag speelt FC Zimbru weer. De club laat weten dat alle inkomsten van die wedstrijd gaan naar de behandeling van Van Iperen. Van Iperen speelde eerder voor onder andere AZ en Telstar. De afgelopen twee jaar speelde hij in Griekenland waarna hij de overstap maakte naar FC Zimbru.
Pin It
Bekeken: 2499x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/