De N9 tussen Burgervlotbrug en Sint Maartensvlotbrug blijft waarschijnlijk tot donderdagmiddag rond 16:00 uur afgesloten vanwege opruimingswerkzaamheden en onderzoek na een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto. Het verkeer wordt omgeleid via de N502 langs Petten. Automobilisten die reizen in en naar de Noordkop wordt aangeraden door Rijkswaterstaat om goed de verkeersinformatie in de gaten te houden.

Een automobilist kwam donderdagochtend rond 8:15 uur door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Daar reed op dat moment een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur heeft nog geprobeerd de auto te ontwijken, maar raakte daarbij de controle over zijn combinatie kwijt. De vrachtwagen reed door de vangrail en kwam een kleine halve meter voor het Noordhollandsch Kanaal tot stilstand.

De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur had last van zijn schouder, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. (foto’s: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 10735x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/