Hond Zorra, die zondagavond is aangereden door een bus op de Middenweg in Heerhugowaard, herstelt waarschijnlijk volledig. Dat heeft de dierenarts van Dierenartsenpraktijk Butterhuizen in Heerhugowaard gemeld. Het dier is inmiddels weer thuis en komt ervan af met schaafwonden en meerdere hechtingen.

Zorra heeft veel geluk gehad, benadrukt de dierenarts. "De hond heeft door de klap een hersenschudding gekregen, maar verder blijft de schade beperkt tot schaafwonden en hechtingen. Ze is nu thuis om te herstellen."

De hond, een Rhodesian ridgeback, ontsnapte zondagavond toen de ouders van het baasje de hond aan het uitlaten waren op de Middenweg in Heerhugowaard. Naar verluidt zou de hond ter hoogte van de Andeskonder achter een kat aan hebben gerend en kwam toen onder een Connexxion bus terecht. Na ongeveer vijftien minuten lukte het de hulpverleners om de hond onder de bus vandaan te krijgen en met spoed naar de dierenarts te brengen. Het baasje van het dier is op vakantie. (foto: GLOCAL media)
Pin It
Bekeken: 2493x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/