De doseerpaal op de Vronermeerweg in Sint Pancras was afgelopen vrijdag stuk, waardoor hulpdiensten om moesten rijden. Dat schrijft Joke Visser van Senioren Dijk en Waard aan het college. "Politie en ambulance konden er niet langs en waren veel later ter plaatse."

Jaren geleden is de doseerpaal op de Vronermeerweg in Sint Pancras geplaatst. Hierdoor moeten auto's even wachten en hebben fietsers meer ruimte op het landweggetje. Volgens Joke Visser zijn er geregeld storingen bij de doseerpaal, wat leidt tot gevaarlijke situaties. "Hulpdiensten moeten omrijden en vrachtwagens gaan op de smalle weg keren. Met de naastgelegen sloot en vele fietsers zorgt dat voor gevaarlijke situaties." Het raadslid vraagt zich af of er contact is met omwonenden en wil weten waarom de doseerpaal last heeft van storingen.

Een politiewoordvoerder meldt aan Dijk en Waard Centraal dat er geen incidenten bekend zijn van hulpdiensten die moesten omrijden. "In onze systemen houden we niet bij of we onderweg vertraging hebben, tenzij het door een veelvoorkomende oorzaak komt." Het college van Dijk en Waard heeft dertig dagen om op de vragen te reageren.
Pin It
Bekeken: 2217x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/