Bij een bedrijf aan de Kosterij in Broek op Langedijk woedde woensdagavond een brand. Voor zover bekend zijn er geen mensen meer in het pand aanwezig. De brandweer schaalde snel op naar 'grote brand' om meer mensen en materieel ter plaatse te krijgen.

Het gaat om het bedrijf Electrostart, een een bedrijf voor diesel- en elektrotechniek. Omdat in het bedrijf ook materialen zoals motoren, dynamo's en accu's aanwezig zijn, die kunnen zorgen voor grote rookontwikkeling, werd groot ingezet. Na iets minder dan anderhalf uur werd het sein 'brand meester' gegeven.
Pin It
Bekeken: 4084x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/