Een 18-jarige Amsterdammer is woensdag voorgeleid, onder andere vanwege een poging tot bankpasfraude via een babbeltruc bij een hoogbejaarde in Heerhugowaard. De jongeman is 14 dagen in bewaring gesteld, in afwachting van verder onderzoek. Ook is hij bekeurd voor het rijden zonder motorrijbewijs en is zijn motor in beslag genomen.

Zaterdag werd een hoogbejaarde bewoonster van de Nelson Mandelastraat in Heerhugowaard gebeld door iemand die vertelde dat er een postpakket bezorgd zou worden. De beller noemde een voor haar bekende persoon als afzender en zei dat de vrouw 1 euro moest pinnen bij de bezorger. De oudere dame vertrouwde het niet en stelde een kennis op de hoogte. Die belde de vermeende afzender en die bleek niets te hebben verstuurd.

Nadat de politie werd ingeschakeld, besloten agenten de omgeving in de gaten te houden. In de vooravond kwam een jongeman, gekleed in een hesje van een bezorgdienst, aan de deur met een pakket. Bij controle troffen de agenten diverse apparaten om bankpassen te kunnen lezen en bankpassen die niet op zijn naam stonden. Eén van de bankpassen was van een inwoonster van Heemskerk die op 8 augustus slachtoffer werd. In het pakket zat een aangetroffen pot sambal. De verdachte is daarop aangehouden.

Bovendien bleek de Amsterdamse tiener geen rijbewijs te hebben voor de motor waarop hij was gekomen. Uit verdere controle kwam naar voren dat hij al vaker betrapt is op motorrijden zonder rijbewijs. Hij ontving een bekeuring en de motor is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 1719x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/