Truus Eising- Parlevliet heeft woensdag een gouden reiger gekregen uit handen van burgemeester Maarten Poorter. Dat gebeurde tijdens de huttenbouw. Ze ontvangt de onderscheiding van de gemeente Dijk en Waard voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger voor verschillende organisaties.

Zo is ze al 25 jaar betrokken bij Buurthuis Anton Bakker, twintig jaar vrijwilliger bij Kerk de Brink en zet ze zich al tien jaar in voor de Voedselbank. Daarnaast is ze ook al vele jaren actief bij TAS Huttenbouw. Met het toekennen van de onderscheiding wil het college Truus, namens de gemeente, bedanken voor haar inzet voor de samenleving.
Pin It
Bekeken: 1306x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/