Van woensdag 24 augustus tot en met vrijdag 26 augustus zijn op het complex van SC Spirit’30 in Hoogkarspel de Jeugdvoetbaldagen. Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier zonder enige selectie aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Deelnemers hoeven zelfs geen lid te zijn van een bepaalde vereniging. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. De Jeugdvoetbaldagen zijn gericht op een betere balvaardigheid en meer zelfvertrouwen dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing.

Deelname kost 80 euro per kind voor drie dagen. Men kan zich hier inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen.
Pin It
Bekeken: 2608x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/