Theo Maassen komt vrijdag 9 september naar het Heerhugowaardse theater Cool. De cabaretier gaat in de one man show Ontdek Onbekend Terrein nieuwe wegen in.

We hebben vaak allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in het wankele bestaan. We proberen continu de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen en te benoemen. Onder meer wetten, afspraken, protocollen, reglementen en richtlijnen geven ons soms de illusie van helderheid, maar in wezen tasten we in het duister. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet en daar gaat de voorstelling van Theo Maassen dan ook over. Hij duikt met zijn show 'Ontdek onbekend terrein' in een nieuwe wereld.

De voorstelling start 9 september om 20:15 uur. Kaarten kosten 28,50 euro en zijn verkrijgbaar via coolkunstencultuur.nl of aan de balie in het theater.
Pin It
Bekeken: 1433x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/